Kik vagyunk?

A csütörtök esti alkalmakon különféle egyetemekről gyűlünk össze. Ami közös bennünk, az az, hogy keressünk az utunkat Isten és egymás felé. Ezekről beszélgetünk kisebb csoportokban evangéliumi részek segítségével, vagy meghívott előadók közreműködésével. Hogy a több, mint 150 ember forgatagában ne vesszenek el a személyes kapcsolatok, mindenki egy-egy kiscsoport tagja. Kiscsoportjaink különböző egyetemeken tanuló fiatalokból jönnek össze, így szélesebb látókörrel rendelkeznek, valamint az egy-egy témához születő hozzászólások, vélemények is színesebbek.

Közösségünk sokszínűség

A közös kirándulásokon, bálokon, szentségimádásokon, szentmiséken, sporteseményeinken, nyáron táborunkban, evezős túrán mindenki megtalálja azt, amiben kiteljesedhet, amiben igazán önmaga lehet. Közösségünk ereje ebben mutatkozik meg, hogy sokszínűségünk nem széthúz, hanem összetart, nem elvesz hanem gazdagít.

Immár 30 éve együtt

#Megajándékoz

hiszen minden közösség ajándék, ahol lehetőségünk van elmélyíteni egymás inspirálásával az istenkapcsolatunkat (vö. Péld 27,17), sőt a szociális kapcsolatok elmélyítése is színesíti a jellemet. Nagy ajándék ez a közösség!

#Kikapcsol

a hétköznapok rohanásában van egy este, amikor meg lehet állni, és csak a társainkra, és a Jóistenre figyelünk. Ez feltölt, lendületet ad. Hatalmas érték rejlik ebben.

#Keretet ad

a heti alkalmak rendszeressége egy olyan keretet ad, egy olyan biztos pont az egyetemi élet kuszaságában, mely által Istenhez is tudunk kapcsolódni.

Hol találsz minket?

Címünk: 1117 Budapest, Magyar Tudósok krt. 1. 4-6-os villamos Petőfi híd budai hídfőjénél kell leszállnod. Közösségi termünk (a földbe süllyesztett épület) a Magyar Szentek Temploma (a nagy kupolás templom) mellett található.

Kapcsolat

Közösségünk vezetőjét az alábbi e-mail címen érheted el.
Bármi kérdés esetén fordulj hozzá bizalommal.
mkk.vezetok@gmail.com